Steve Jobs appeared in front of Cupertino City Council officials to present his plans for the new Apple Campus. The company’s vision is to have 12,000 employees all housed in a circular “spaceship” building which contains no straight edges of glass at all, and canteen big enough for 3,000 people with “hidden” parking. They also plan to have an apricot orchid and double the trees that were originally on the site.

Heres what Steve Jobs had to say about it:

“There is not a straight piece of glass in this building, it’s all curved,” said Jobs. “We used our experience making retail buildings all over the world now, and we know how to make the biggest pieces of glass in the world for architectural use … And, we want to make the glass specifically for this building here. We can make it curve all the way around the building… It’s pretty cool.”

“Cool” is definitely an understatement.